Rólunk
A TIGER Súlyemelô és Fitness SE. 2012-ben alakult.

Szakosztályaink célja Fejér megyében lehetőséget biztosítson azon fiatal sportoló, amatőr felnőttek részére akik a súlyemelés és fitness iránt elkötelezettek. Évente minden korosztály részére szervezünk versenyeket, amatőr tornákat, megmérettetési lehetőségeket.

EGYESÜLETÜNK FôBB CÉLJAI:

Az egyesületünk célja, hogy minél több színvonalas versenyt szervezzen. A versenyszervezésnél célkitűzésünk, hogy minél rangosabb események megszervezését mondhassuk magunkénak. Ezáltal szeretnénk népszerűsíteni a súlyemelő olimpiai sportágat és fitnesz tömegsportot. Továbbá célunk egyesületünk szakosztályai számára utánpótlás bázis kialakítása. Elsődlegesen a súlyemelő olimpiai versenysport és fitnesz tömegsport utánpótláskorú versenyzői köré szeretnénk építeni az egyesületünk működését.

A fitnesz szakosztály működtetésével az egyesületünk működési lehetőségeit még szélesebb alapokra helyeztük, mozogni vágyóknak is megfelelő lehetőséget biztosítunk a sportolásra.

Várjuk, minden korosztályban, mindazon sportoló jelentkezését, aki szívesen csatlakozna csapatunkhoz.

Csizmazia Gábor
elnök

Tiger Edzõterem
Vok Sportcsarnok

8000 Székesfehérvár Berényi út 101.

Nyitvatartás:
Hétfő - Péntek: 09:00 - 21:00 | Szombat: 10:00 - 16:30 | Vasárnap: zárva

Szakosztályaink

A TIGER Súlyemelő és Fitness SE. szakosztályai szeretettel várnak minden sportot szerető jelentkezőt.. Várjuk, minden korosztályban, mindazon sportoló jelentkezését, aki szívesen csatlakozna csapatunkhoz.

Súlyemelés
szakosztály

Nagy múltú nehézatlétikai sportág.

Fitness
szakosztály

Szinte minden korosztály számára.