Hírek



Timi sikere a hétvégi Felnôtt Magyar bajnokságon!

cs, 2016-10-27 20:02 | sulyemeles

Felnőtt Európa bajnokságot követően, Timi első nemzetközi meg mérettetése volt. Összetett 177 kg-os eredményt követte egy rövid regenerálódás. Ezután látott neki egy igen hosszú 26 hetes felkészülésnek. Ahol a cél a Magyar bajnokság megnyerése, nemzetközi szint feletti eredménnyel. Az EB és az OB között fontos állomásokat tűztünk ki amelyek kiemelt rangos versenyek voltak.

Első állomás:
Messzi kupa: 2016.06.25. 182kg összetett. Dobogó csúcsát jelentette a Timinek.

Második állomás:
III. Tam-Bau kupa:2016.07.16. 191kg összetett eredménye ismét a dobogó csúcsát jelentette és az abszolút verseny fődíját is elnyerte.

Harmadik állomás:
Suzuki kupa: 2016.07.23. 186kg összetett. Itt szeretnénk meg említeni a két verseny között egy hét volt,és mindkettő versenyen, 75kg-os súlycsoportban indult ami azért figyelemre méltó mert, a profi élversenyzőknek is egy igen nagy ki hívást jelent egy héten belül kettő verseny. Suzuki kupát ismét meg nyerte.

Negyedik állomás:
Pécs város bajnokság: 2016.09.17. - 192 kg összetett. Nagyon jó versenyzéssel abszolút bajnoki címet nyert külön öröm,hogy kiemelt versenyen érte el a nemzetközi szintet, és ezt követte felkészülésének fő állomása az ötödik.

Vasárnap meg rendezésre kerülő Felnőtt Magyar bajnokság: 2016.10.23. a verseny rangját emelte a válogatott ellenfelekkel való küzdelem ahol Timi kitartó és kiváló felkészülésének köszönhetően a legjobb edzés eredményeit tudta produkálni amire igen nagy szükség volt mivel tapasztalt versenyzőkkel szállt versenybe. 197 kg-os összetettjét nem voltak képesek az ellenfelek felülmúlni így Timi állhatott a dobogó csúcsára. Ami a 2016 Felnőtt Magyar bajnoki címet jelentette és a nemzetközi szint felett 7kg-mal túl teljesítette ez az eredmény a jövőt tekintve biztató.

A következő évi EB felkészülésre. Amit 2017 áprilisában rendeznek Splitbe. Ezúton is szeretnénk Timi neked gratulálni kitartó munkád meg hozta eredményét.

További eredményekben gazdag és ilyen tartalmas felkészülést kívánunk!!